8 Mart 2014 Cumartesi

IŞIL Arı sütlü & Ballı Kabak lifli masaj sabunu

Lifi kendi içerisinde saklı olan bu sabun selülitlerle olan savaşımızda önemli bir silah.
Ayrı ayrı hem lif hem de sabun kullanmamızı gerektirmeyen ikisi arada bu üründen 5 tane stokladım. Bimde satılan bu güzel sabunun fiyatı 2.99.


Kabak lifi Vücudunuzu ölü hücrelerden arındırır, yenilenmesine yardımcı olur, kan dolaşımını hızlandırıp derinize daha canlı ve parlak bir görünüm kazandırır. Vücutta oluşan sağlıklı kan dolaşımının sonucu olarak selülit ve yağ oluşumunu engeller.

Evet selülitler bu kadar kolay bizi terk etmiyor. Yaşam şekli, içtiğimiz su miktarı, yediklerimiz ve içtiklerimiz -özellikle gazlı içecekler- hepsi bu portakal kabuklarının oluşumunu etkiliyor.  Spor da önemli bir etken. Arkadaşımla beraber her sabah 1 saat tempolu yürüyüş yapıyoruz. Yokuş yukarı olunca baya sıkılaştırıcı etkisi oluyor.

İlk aldığımda pek umut vaat etmeyen kehribar rengi bu sabun cildimi kızartıyor ama işe yaradığını hissediyorum. Duştan çıkınca bol bol nemlendirici sürüyorum. Belki ilerleyen zamanlarda bir post daha yazarım ne kadar işe yaradığı ile ilgili.


İsim yapmış ürünlere bir sürü para dökmek yerine uygun fiyatlı bir şeyler denemek isteyenler için ideal ve güzel kokulu bir ürün. Satın alan var mı? Sizler ne düşünüyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yakılacak yazılar yaz..Tapılacak yazılar yaz..Yakılacak şeyler okuyup yanmadıkça insan daha insan olamaz..Sen yaz ben okurum, yazdıklarının vicdanı olan her ruhta karşılığı var,ne mutlu sana!