22 Aralık 2014 Pazartesi

Flash Tattoo / Gümüş Altın Renkli Dövme

Eskiden sakızların içinden çıkan renkli dövmeler vardı. Onları çok seven ve dövmenin solması, deseninden sıkılmak gibi problemlerden dolayı dövme yaptırmayanlar için bu geçici dövmeler bir harika karrdeeeşimm (Uğurkan EREZ taklidi yapan Nur Yerlitaş edasıyla okunacak.)

Bu altın ve gümüş renkli flash tattoolar plaka halinde geliyor. İçerisinde çok sayıda şekil var. Kullanımı çok pratik. Dikkatli kullanımda 4 güne kadar kalıcılığını koruyor.


Bunlar benim aldığım plakalar. Rihanna'nın süper dövmesini hatırladınız mı?  Cıkk mı?
Ya şimdi? 8 nolu plakayı sırf bu dövmenin hatrına satın aldım. 

Önce nasıl yapıldığına bakalım sonra da nelere dikkat etmeli ve nasıl çıkarılıyor?

Kullanacağımız şekli plakadan kesiyoruz. Kenarlarının düzgün olmasına gerek yok, yandaki şekle girmeyin kafi. Üzerindeki şeffaf korumasını kaldırıp, temiz cilde yapıştırıyoruz. Sonra bir ıslak bez ya da elimizin yardımıyla ıslatıyoruz ve 15 sn kadar bastırıyoruz. Beyaz kağıdı kaldırdığımızda desen tenimize uygulanmış oluyor.

Bu da benim uyguladığım DÜŞ KAPANI. Eski bir kızılderili inanışına göre bir tür muskadır. Uyuyan kişinin baş ucuna asılırlar ve kabusları yakalarlar. Birkaç gündür sürekli kabusla uyanmamın ardından sevgili düş kapanımı kullanmak geldi aklıma. Psikolojik etkisinden midir bilmiyorum ama 2 gecedir çok rahat uyuyorum.

Peki nasıl cildimizde uzun süre ve zarar vermeden kalmasını sağlarız? Öncelikle derinin sürekli gerilip gevşediği yerlerde daha az kalıcı oluyor. Örneğin eklem yerlerinde. Ayrıca sık yıkanan el gibi yerde bulunanlar da daha kolay yıpranıyorlar. Kol içleri gibi bölgeler kalıcılık açısından daha iyi. Kurularken sert hareketler yapmayıp, lifle sürtmedikten sonra kolay çıkmıyor.


Nasıl da harika parlıyor. Özellikle denize ya da havuza giderken güneş altında pırıl pırıl tüm gözler sizde olacak.

Ee peki nasıl çıkıyor? Islattıktan sonra (Özellikle ılık-sıcak suyla) lif yardımı ile ovalayarak kolayca çıkarabiliyorsunuz. Keşke çok daha uzun ömürlü olsalar. Bu güzelliklerle vedalaşmak zor.

Peki bunları nereden ve nasıl temin ettim? Instagram üzerinden satış yapan :Tasya Desing
Fiyat bilgisi için Whatsapp:05422168364

Not: Bu bir reklam değildir, ürünler tarafımdan satın alınmıştır.

2 yorum:

Yakılacak yazılar yaz..Tapılacak yazılar yaz..Yakılacak şeyler okuyup yanmadıkça insan daha insan olamaz..Sen yaz ben okurum, yazdıklarının vicdanı olan her ruhta karşılığı var,ne mutlu sana!