17 Aralık 2014 Çarşamba

The Body Shop Saç, Vücut Argan Yağı (Wild Argan Oil Solid Oil Tips) ve Body Butter

Merhaba. Bu yazının konusu yakın bir arkadaşımın doğum günü hediyeleri olan The Body Shop ürünleri olacak. Ürünler firma tarafından gönderilmemiştir. Reklam değildir.




Saç ve vücut için olan üründen başlayacak olursak 50g ağırlığında pek büyük değil. Sadece dudağıma kullandığım için uzun süre yeteceğini düşünüyorum. Saç ve vücut için tasarlanmış fakat çok fazla saç bakım yağım var ve diğer ürün daha büyük gramajlı olduğu için onu vücut için tercih ediyorum.

Dudaklarımın çok kuru bir yapısı var ve defalarca gün içerisinde nemlendirmeme rağmen halen kabuk kabuk oluyordu. Bu ürünün nemlendirmesi uzun süreli ve önce katı olup sonra elde eriyen yapısı çok hoşuma gitti. Eşimle beraber evde kapışıyoruz. Çok belirgin bir kokusu yok olan kokusu da çok hoş değil. Fakat nemlendirmesi yeterli olduğu için benden geçer puan alıyor.


 Diğer hediyeme gelirsek kendisi body butter yani vücut yağı. 192 gram ağılığında olan bu ürün. İndirimde 4 tlye aldığım Watsons nemlendiricilere göre çok daha başarılı. Fiyatları yüksek mi evet ama sonuna kadar hak ediyorlar. Kötü tarafı ben pideye sürülen tereyağı gibi boca ediyorum bedenime. O yüzden çok uzun süre yetmiyor ürünler. Nemlendirmesi muhteşem, ertesi gün bile o yumuşaklık ve pürüzsüzlük hissediliyor.





The Body Shop ürünleri benden geçer puan aldı. Yanılmıyorsam Türkiye'de piyasadan çekilme kararı almıştı.O yüzden indirimde yakalarsanız kaçırmayın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yakılacak yazılar yaz..Tapılacak yazılar yaz..Yakılacak şeyler okuyup yanmadıkça insan daha insan olamaz..Sen yaz ben okurum, yazdıklarının vicdanı olan her ruhta karşılığı var,ne mutlu sana!